Matematik

Kvadratrodsregler

11. november 2013 af woopss (Slettet)

√(2^(2)+2^(2))=2*√(2)
√(3^(2)+3^(2))=3*√(2)
√(4^(2)+4^(2))=4*√(2)

Hvorfor?


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. november 2013 af lfdahl (Slettet)

Lad a ∈ R:

(a2 + a2)½ = (2 a2)½ = 2½ (a2)½ = |a| 2½


Svar #2
11. november 2013 af woopss (Slettet)

Tak


Skriv et svar til: Kvadratrodsregler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.