Teknologi

Teknologi rapport

13. november 2013 af Hamzai82 - Niveau: B-niveau

Hej

Har et teknologi projekt kørende og emnet er affald. Vores problem er at vi ikke kan komme med et produkt. Vi har tænkt på en skradelspanden med 4 rum, en slags sorterings produkt til hjemmet. Men det blev desværre ikke til noget. Håber i har nogle ideer? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2013 af raaambo (Slettet)

Hejsa da jeg også havde om den teknologiske udvikling, vil jeg komme med nogle gode produkter som jeg fik et 12 tal for.

1 produkt: du kan bygge en miniform af en vindmølle, og forklare forskellen på den i datidens danmark og nutidens danmark, bla hvad den bliver brugt til og hvor man fik energi dengang :)

2 produkt: altså vi lavede et slags interview under fremlæggelsen, med en slags ekspert inden for teknologi, det ville give mange point!

3 produkt: du kan lave en tidslinje, som beskriver udviklingen af teknologi, men her skal du dog grave lidt længere ned i materialet, som man også bliver nød til

4 produkt: du kan også lave en video, jeg har en rigtig god en.. Hvis det lyder intra så skriv lige en privat besked til mig, så sender jeg vores :-)


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. november 2013 af hesch

#0:  I stedet for skraldespanden med 4 rum, kunne man jo kræve, at affaldet blev "pakket" i 4 forskelligt farvede poser og kom i en 1-rums skraldespand.

Ved lidt forsigtig behandling kunne poserne ankomme til et sorteringsanlæg i hel stand, og kunne, vha. farvekamera, blive sorteret her.


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. november 2013 af MaibritG

Jeg vil tage en hel anden - og måske også mere relevant vinkling frem for allerede at tænke i løsningsmuligheder. Du skriver, at jeres emne er affald, men hvad er:

a) Jeres problemfelt? Herunder problemanalyse
b) Hvad er Jeres endelige problemformulering?
c) Hvad er Jeres afgrænsning?

Når I har det på plads vil det også være nemmere, at tænke i konkrete løsningsforslag.

- - -

Med venlig hilsen
Maibrit


Svar #4
25. november 2013 af Hamzai82

Mange tak for hjælpen, beklager at jeg svarer så sent, men er kommet til nogle forslag. Mange tak til jer, raaabmo og hesch :)


Skriv et svar til: Teknologi rapport

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.