Studiejob

Forvirring ift. løn (tilkaldevikar)

17. november 2013 af NuclearCore (Slettet)

Hej allesammen,

Jeg skrev for et par uger siden om, at jeg manglede en ansættelseskontrakt. Jeg fik et super godt svar af en ved navn Nilletøz, men nu er jeg desværre forvirret igen. Ja, det er simpelthen for dårligt, jeg ikke selv har styr på det!

Nå, men nu søger jeg igen lykken her på Studieportalen og håber på lige så gode svar som sidst.

Jeg kan som opdatering fortælle, at jeg har fået løn, men nu opstår igen problemet: det er langt fra, hvad jeg forventede. Jeg har jo regninger som også skal betales, så jeg havde udregnet et nogenlunde beløb, som jeg syntes lød fornuftigt. Dog er jeg langt fra dette.

Fakta er, at jeg har haft 23 lektioner indtil videre. Jeg har fået udbetalt lige knap 1800 kr., hvilket svarer til en timeløn på ca. 78 kr.! - Det kan jo ikke passe.

Lige som info kan jeg fortælle, at jeg begyndte i starten af oktober, hvorefter jeg i oktober måned havde 12 lektioner, og indtil videre i november har haft 11. Da jeg ikke havde fået løn efter oktober måned henvendte jeg mig, og de søde sekræterer forklarede, at man får midt i måneden (15. november). Det har jeg så fået nu, men: mindre beløb end forventet.

Er det realistisk, at jeg blot har fået for første måned og ved næste udbetaling får for den halve måned (november) også? - Måske fordi det skaber for meget rod, at udbetale for en måned, som endnu ikke er forbi?

Og kan det i så fald passe at min timeløn er: 1800 kr./12 lektioner = 150 kr./t?

På følgende link angives timelønnen til 200,14 kr. (gældende satser pr. 1. oktober 2013). Er dette fastlagt landet over? - Det er jo fra Danmarks Lærerforenings hjemmeside.

Men måske misforstår jeg noget - det er jo netop derfor jeg søger hjælp hos jer kloge hoveder :)

Til sidst vil jeg beklage, at indlægget blev lidt længere og mere uoverskueligt end håbet, men jeg krydser alligevel fingre for, at I vil læse det til ende og måske endda tilbyde lidt hjælp til en nybagt vikar!

På forhånd mange tak.


Svar #1
17. november 2013 af NuclearCore (Slettet)

Nogen forslag? :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. november 2013 af Jerslev

Står det ikke på din lønseddel, hvor mange enheder du har fået løn for? Nilletoez bemærker, at din forklaring lyder helt rimelig. 15. December får du lønnen for hele november måned.
- - -

mvh

Jerslev


Skriv et svar til: Forvirring ift. løn (tilkaldevikar)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.