Matematik

Hvordan går det til?

18. november 2013 af magth (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Nogen der kan forklare dette regnestykke?

(e(r^2)*(cos(θ)^2)+(r^2)*(sin(θ)^2) )*r = r * er^2 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2013 af Jerslev (Slettet)

#0. Frontfaktoren r* er nem at se, da du blot flytter *r om foran.

Prøv at sætte r^2 udenfor parantes i eksponenten.


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. november 2013 af mathon


               cos2(θ) + sin2(θ) = 1


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. november 2013 af peter lind

r2*cos2(θ)+r2*sin2(θ) = r2*(cos2(θ) +sin2(θ) ) = r2*1


Svar #4
18. november 2013 af magth (Slettet)

Arh, super. Tak


Skriv et svar til: Hvordan går det til?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.