Matematik

Kursen

20. november 2013 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

Hej!

Opgaven lyder således:
Søren har i USA købt fiskegrej til i alt 82 dollar.

Hvor meget er det i danske penge, når kursen er 570?

(100 dollar = 570 d.kr.)

Hedder den så bare; 570/100*82? = ... d.kr


Svar #1
20. november 2013 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

Hvilket vil give 467,4 d.kr. - som jeg så runder op til 467,5 d.kr.????


Svar #2
20. november 2013 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

Ingen der vil hjælpe? :i


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. november 2013 af TanjaFhjensen (Slettet)

5,70*82=467,4
-Du skal ikke runde op hvis decimalen er under 5.

Svar #4
20. november 2013 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

Argh - ok :)

Takkk


Skriv et svar til: Kursen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.