Matematik

HJÆLP TIL HJEMMEREGNING

21. november 2013 af Pernille321 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

En dag kørte Nuka og hendes familie fra New York til Washington D.C.

- Køreturen var på 250 miles.        1 mile = 1.6

Hvor mange km var køreturen?

Hjæælp


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. november 2013 af 123434 (Slettet)

1 mil=1,6 km

250*1,6=400km


Skriv et svar til: HJÆLP TIL HJEMMEREGNING

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.