Matematik

Vekotorregning

23. november 2013 af ViviKim (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej :) 

Jeg er i tvivl om hvad jeg skal stille om med følgende:

I rummet er to linier givet:

l1 is parallel til vektoren r1=(1,2,1) og l2 is er parallel til vektoren r2=(1,-1,2).

Begge linier går gennem punktet A=(3,-3,5).

a) Find en parametrisk ligning for linierne l1 og l2

Håber nogen kan hjælpe :)

Vedhæftet fil: Opgave.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #1
23. november 2013 af lfdahl (Slettet)

l1:        [x;y;z] = [3;-3;5] + t [1;2;1],  t ∈ R

l2:        [x;y;z] = [3;-3;5] + r [1;-1;2], r ∈ R


Svar #2
23. november 2013 af ViviKim (Slettet)

Tusind tak :)


Skriv et svar til: Vekotorregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.