Matematik

Hjælp hjemmeregning

26. november 2013 af Pernille321 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

1.

1 mile = 1,6 km

Hvor mange miles er 80 km?

2.

Familien kørte en anden vej tilbage til New York
Turen var på 450 km og varede i 7 timer og 30 minutter

. Hvad var gennemsnitshastigheden i km/t på tilbageturen?

Please hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

1. Divider afstanden med længden af 1 mile.

2. Divider afstanden med den tilbagelagte tid.


Svar #2
26. november 2013 af Pernille321 (Slettet)

Hvad er udregningen så?


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Prøv at læse forklaringerne og opstil så regnestykkerne.


Svar #4
26. november 2013 af Pernille321 (Slettet)


#3
Jamen jeg er ikke sikker på om det er rigtigt, er elendig til matematik....


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

#4

Så vis dine resultater her.


Svar #6
26. november 2013 af Pernille321 (Slettet)

1.  80/1,6 = 50
2. 450/7,30 = 61,6438356
 


Brugbart svar (0)

Svar #7
26. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

#6

1. er korrekt.

2. er ikke korrekt. Du skal omregne 7 timer og 30 minutter korrekt til timer med decimaldel.


Svar #8
26. november 2013 af Pernille321 (Slettet)


 


Svar #9
26. november 2013 af Pernille321 (Slettet)

er 2'ern så 100?


Brugbart svar (0)

Svar #10
26. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

#9

Nej. Du skal omregne 7 timer og 30 minutter til timer. Det er ikke 7,30 timer.


Svar #11
26. november 2013 af Pernille321 (Slettet)

Jamen man kan da ikke regne 30 minutter til timer når det bare er en halv?

Ellers så det bare mig der ikke forstår det


Brugbart svar (0)

Svar #12
26. november 2013 af OnceUponATime (Slettet)

I et ur er en halv = 30

Men i decimaltal er en halv = ????

Du skal lave de 30 min om til decimaltal...


Svar #13
26. november 2013 af Pernille321 (Slettet)

det er 0,3


Brugbart svar (0)

Svar #14
26. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

#11

Hvordan skriver du 1/2 som decimaltal?


Svar #15
26. november 2013 af Pernille321 (Slettet)

Det ved jeg ik


Brugbart svar (0)

Svar #16
26. november 2013 af 123434 (Slettet)

7 timer og 30 min er det samme som 7 1/2 time

450km/7,5t=60km/t


Brugbart svar (0)

Svar #17
28. november 2013 af OnceUponATime (Slettet)

#15

Pernille.... En halv i decimaltal er 50

Jeg synes virkelig at du skal opsøge hjælp hos din lærer, og fortælle ham, at du har svært ved matematik, og ikke har særlig meget forståelse for matematikken. Så kan det være, han har en metode til at hjælpe med at forbedre dig...


Skriv et svar til: Hjælp hjemmeregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.