Matematik
Hjælp til bevis
Se vedhæftet fil.
Har det noget med A'(x) = f(x)
Ellers er jeg rent ud sagt helt blank.
På forhånd tusind tusind tak
Svar #1
26. november 2013 af peter lind
se i din bog eller http://ga.randers-hf-vuc.dk/matlex/integral.html#areal
Svar #2
26. november 2013 af Andersen11 (Slettet)
Det har noget at gøre med, at hvis f(x) ≥ 0 på intervallet [a;b], er integralet
a∫b f(x) dx
lig med arealet af den punktmængde, der begrænses af grafen for f(x), x-aksen, og linierne x = a og x = b.
Forskyder man de to funktioner f og g med en passende konstant k, kan man opnå, at der gælder både f(x) ≥ 0 og g(x) ≥ 0 på intervallet [a;b]. Arealet af den blå punktmængde kan så bestemmes som differensen mellem to integraler.
Skriv et svar til: Hjælp til bevis
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
