Matematik

Differensligning

07. december 2013 af Annebanana (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej. 

Jeg skal først beregne d_20 og derefter (G_t-Y_t )/ Y_t når d_5=0.60.

Jeg har beregnet dette på slavemetoden (dvs. regnet år for år i excell) og fået de rigtige resultater. Dvs. 

d_20=1,42 og x (G_t-Y_t )/ Y_t = -0.055. 

Men så skal jeg beregne hvad G-T / Y vil være i efterfølgende perioder (dvs. efter d_5) hvis gældsrationen (dvs. d) er konstant. Jeg ved, det skal give 0,12. Og jeg har forsøgt at gøre det med en differens ligning, men jeg tror, jeg laver den forkert. 

Jeg har vedhæftet mit forsøg plus opgaveteksten: 

Vedhæftet fil: opg. 16.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2013 af Andersen11 (Slettet)

Opgaven hører vist hjemme i VØ forummet eller lignende.


Skriv et svar til: Differensligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.