Andre fag

Dårlig i skolen hjææææælp!!??

11. december 2013 af Shonam - Niveau: 9. klasse
Hej.
Jeg går i 9.klasse.
Jeg er dårlig i alle fag.
Jeg har haft Terminsprøver, i alle fag har jeg fået 00.
Ikke den eneste 02 :(
Hvad skal jeg gøre.
PlllllZzzz hjææææælp !!!???

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2013 af QuodEratDemonstrandum

synd.. 

hele min folkeskole har kørt mega godt for mig socialt (udover 9 klasse).... men dårligt i skolen. ligesom dig tænkte jeg at jeg skulle blive bedre i niende så det gjorde jeg. jeg blev en nørd og blev asocial i klassen med kun sådan 5 gode venner. modsat begyndte det at gå godt fagligt i niende. og nu her i 3g går det godt på alle fronter. (men altså lad være med at droppe alt socialt.. også brug din fornuft)

kan nok kun sige ting der ikke overrasker...:
- læs alle lektier
- udenadslære / terpe dit stof (hårdt men godt)
- brug og dediker mere tid end nu allerede gør 
- skriv noter og spørg dig selv hvad du lige læste
-få en til at spørge dig hvad du læste når du har læst det som selv lige følger med så du gennemgår det for ham. --- først når du kan lære andre det, har du fårstået det!!

fornuftigt at du vil blive bedre, det er i hvert fald første skridt på vejen. hvorfor ikke et år til usa som udveksling? det hjalp mig meget!

held og lykke--

tobias


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. december 2013 af alexdavcar (Slettet)

ja, hvis du vil have et konkret råd for hvad jeg gør for at få mine gode karakter(3 12-taller, 7 10-taller, 6 7-taller og 1 02-tal=bæ).

1. hvis du har en slags årsplan for hvad i skal arbejde med igennem året i hver enkelt fag, synes jeg at det er en rigtig god ide, at du undersøger det nærmere, og forbereder dig grundigt i hvert emne lige før i skal igang med et nyt osv. (det har jeg gjort, og det er derfor jeg får så gode karakter, min lærer siger at mine præstationer ikke kan gøres bedre)

2. GÆT, uanset om du har et svar eller ej, så prøv at gætte dig frem til svaret via de oplysninger, som du har forberedt til emnerne

3. LAV FOR GUDS SKYLD ALLE DINE LEKTIER, det har jeg begyndt at gøre EKSTREMT MEGET her i 9. klasse, spm jeg går i nu, fordi at i 8. klasse havde jeg et samlet karaktergennemsnit på 5, men i 9. har jeg lige nu et gennemsnit på 8.8 (min lærer sagde at jeg var den største succeshistorie han havde oplevet i sin 13-års tid som lærer)

4. RÆK HÅNDEN OP hver gang læreren stiller et spørgsmål(gælder formentlig kun i de mundtlige fag), jo mere du gør det, jo mere satser læreren sin tid på at høre din besvarelse (DET ER SATME IKKE LØGN)

men heller lykke!!! (KONSENTRER DIG MINDRE OM DIT PRIVATLIV, når du nu er kommet i 9. klasse


Skriv et svar til: Dårlig i skolen hjææææælp!!??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.