Generelt

Plagiat

11. december 2013 af Chokokolade (Slettet)
Jeg har lige et spørsmål vedr. plagiatkontrol. Er der mulighed for at man selv kan gå ind og scanne sit dokument for plagiat, hvis man nu er i tvivl?

Brugbart svar (2)

Svar #1
11. december 2013 af Spidsborger (Slettet)

Hvis man er i tvivl, om man har plagieret? Så er det nok bedst at scanne sin samvittighed. Jeg ved ikke, om der findes programmer eller apps til dette formål.


Svar #2
11. december 2013 af Chokokolade (Slettet)

Jeg har selvfølgelig lavet henvisninger og omformuleret med mine egne ord, men det kunne da være rart hvis man lige kunne scanne opgaven ind for lige at være 100 % sikker og ikke spekulerer over det.

Brugbart svar (0)

Svar #3
13. december 2013 af LarsJensen0 (Slettet)

Hej,

jeg ved ikke hvad der skal skanne din opgave (når den afleveres) eller hvor den afleveres. Det har sikkert betydning for hvordan plagiat vurderes.

Når jeg afleverer et projekt bliver dette også plagiat-skannet. Hvis skanningen finder noget, udarbejdes der en rapport, som min vejleder derefter gennemgår. Ingen dømmes ude, pga. et hysterisk EDB-program.

Ud fra den beskrivelse jeg har fået, af det system som skanner mine rapporter, så anser jeg det for højst tvivlsomt at den faktisk kan komme med et positivt resultat, med mindre man enten har snydt (så det driver). Småtingene, den ene gang jeg glemte at markere teksten med kursiv og i anførselstegn, glemte at sætte kildehenvisningen ind osv osv, fanger vejlederen. Vi har en bagatelgrænse for den slags sjusk på 5%. (men det trækker stadig ned). Sjuskefejlene er i øvrigt næsten forsvundet siden jeg forlod Word til fordel for Latex...

Hilsen Lars


Skriv et svar til: Plagiat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.