Dansk

Sætningsanalyse HJÆLP

12. december 2013 af MSEP (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hejsa.

Jeg skal analysere disse 3 sætninger med verballed, og kryds i bolle osv, alt hvad der kan analysere men kan ikke finde ud af sætningsanalysering.

Vil hører om der er en venlig sjæl der vil hjælpe??

Vil bare gerne have hjælp til en af dem så jeg kan se hvordan jeg skal gøre med de andre to f.eks. 

Da vi ankom til sommerhuset, skyndte vi os, at tage vores smarte badetøj på, og så tog vi direkte på stranden.

Da vi vendte snuden hjem imod Danmark, var det en trist og kedelig dag.

At solen skinnede, og det var 40 grader hver dag, gjorde at vi nød turen ekstra meget.


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2013 af 123434 (Slettet)

Vi=grundled

ankom=udsagnsled

vi=grundled

skyndte=udsagnsled

vi=grundled

tog=udsagnsled

vi=grundled

vendte=udsagnsled

det=grundled

var=udsagnsled

solen=grundled

skinnede=udsagnsled

det=grundled

var=udsagnsled

vi=grundled 

nød=udsagnsled


Skriv et svar til: Sætningsanalyse HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.