Historie

Den industrielle revolution

14. december 2013 af blobbi - Niveau: A-niveau

Jeg skal skrive en stor opgave om den industrielle revolution i England. Men jeg er blevet forvirret angående landbruget. Har læst at i begyndelsen i 1700-tallet fandt man ud af at forbedre jorden og kvæget med forskellige metoder. Men hvornår kom landbrugsmaskinerne? Kom de efter at alt var forbedret og de små bonde var flyttet til byen? Har man noget årstal hvornår de forskellige landbrugsmaskiner kom? 

Et spørgsmål til ... 
I slutningen af 1700-tallet flyttede små bonde til byen. Var det imod deres vilje? Men de blev bare nød til det fordi de mistede deres jord ude på landet? Og når de flyttede til byen, var der gode omstændigheder i byen i begyndelsen i 1700-tallet? Men så i 1800-tallet blev de meget dårlige, fordi der var så mange mennesker der flyttede til byen? Eller var de hele tiden dårlige? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2013 af 123434

Folk mistede ikke deres jord, men folk der måske før havde arbejdet i landbruget ville i højere grad flytte til byen for at finde et arbejde. Bondemanden fik jo på et tidspunkt også mere teknologi, som sparede en masse arbejdskraft. Af den grund var der ikke brug for så mange mennesker i landbruget mere. 


Skriv et svar til: Den industrielle revolution

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.