Dansk

Gysernovelle.

11. januar 2014 af NannaDanvel (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Jeg skal skrive en novelle under katogarien ''Gys''

Og jeg har ingen ideer. Så hvis ''du'' har nogle forslag eller ideer til at komme igang med, vilel det betyde meget! :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. januar 2014 af PleaseHjælpMigAlleSammen (Slettet)

En god ide ville være at starte med en ramme udfra alle dine ideer som fx. start, midt, slut / hjemme ude hjemme / berettermodellen. fx start, midt, slut... dreng bliver fanget=start - dreng prøver at finde væk, men i stedet bliver han fortabt=midt - dør og dem der har fanget ham overlever/bad ending=slut 

det er en god ide at slutte en gyse med en BAD ENDING.


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. januar 2014 af Brugernavn34 (Slettet)

Hm. Prøv at tænk på noget, du selv frygter allermest. Det vækker en masse følelser, du måske kan bruge. :)


Skriv et svar til: Gysernovelle.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.