Studievejledning

Psykologi

16. januar 2014 af Danieels (Slettet)

Hej! 

Jeg har ikke det krævende gennemsnit for at søge gennem via kvote 1, egentligt også lidt langt fra. 

Men til optagelse gennem kvote 2, har jeg 3 års erfaring og har arbejdet 3 år på en ungsdomforening hvor jeg ofte har haft med børn at gøre. Igen noget med hvordan mennesket tænker og føler,for vi har mange gange været udsat fir problemer som egentlig burde løses rent pædagogisk og psykologisk. 
Så tænker jeg også, at 3 år egentlig er meget. Kunne man have den mindste forventning om at blive optaget, selv om man ikke udvist det på gym?


Svar #1
16. januar 2014 af Danieels (Slettet)

Nej jeg er hel gal på den 

self kan  jeg ikke det.

I princippet kunne vel alle komme ind jo


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. januar 2014 af MaibritG

Jeg antager at du har en gymnasial baggrund, hvor du dog ikke har gennemsnittet til kvote 1 eller mangler nogle specifikke fag:

Kilde

Mangler du nogle specifikke fag, er der naturligvis mulighed for supplering gennem GSK eller HF-enkeltfag. Er det derimod gennemsnittet, der spænder ben for dig, er der jo mulighed for kvote 2, der kigger andre ting end lige gennemsnittet. SDU har f.eks. optagelsesprøver (Multiple Choice test og Multiple Mini Interview). Du kan læse mere om deres procedure her: http://static.sdu.dk/mediafiles//9/8/2/%7B982FEDFA-208A-43B6-97ED-642BCE0462B3%7DOptagelsesprocedure_psykologi_kvote%202.pdf

- - -

Med venlig hilsen
Maibrit


Skriv et svar til: Psykologi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.