Generelt

Hippier……..The beatles?

16. januar 2014 af solsikke1 - Niveau: 9. klasse

Hej

i 60'erne 70'erne var det så "rebelsk" at lytte til "the Beatles" eller h´var det meget normalt?- tænker ang. ungdomsoprøret i 60erne hvor hippierne lyttede til beatles?


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. januar 2014 af Dilara1 (Slettet)

Jeg tror at hvis det havde været i hvert fald før 50'erne ville det måske være mere rebelsk, fordi de synger meget om frihed, men i 60'erne og 70'erne blev det en meget normal ting, men husk nu det er jo din egen fortolkning du skal skrive så alt er rigtigt.


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. januar 2014 af SuneChr

Den musikkultur, som til enhver tid er herskende i samtiden, afspejles jo af den verden og den kultur, vi er en del af. Slut-60-erne og 70-erne blev tidens opgør med den, i de unges bevidsthed, rå og kyniske verden, med krige, politisk korruption, kapitalismens ansigt, som stod i skarp modsætningsforhold til hippiebevægelsen, hvor fred, kærlighed og lige værd var selve livets højeste mål. Enhver ungdomsgeneration har altid været grænsesøgende, heldigvis da for det, i forhold til forældregenerationen. Der er videreført mange af de ideer, som blot var fremtidsdrømme den gang. Men processen for en fri og bedre verden forløber til stadighed og er politisk, og dermed også styret af magt og kapital - og i mindre grad af lige værd. Det er  o g s å , hvad musik kan udtrykke.
Vær's'go' :
http://www.youtube.com/watch?v=s-pFAFsTFTI 


Skriv et svar til: Hippier……..The beatles?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.