Engelsk

Hjælp til retning af engelsk opgave

21. januar 2014 af IdaMadsen1 (Slettet)

Det ville være en rigtig stor hjælp, hvis i gad at kigge min opgave igennem for nogle fejl, da jeg har svært ved selv at spotte dem. Teksten er hverken særlig lang eller kringlet. Jeg skal aflevere på torsdag, så det ville være super fedt, hvis nogle gad at kigge på den inden da.

på forhånd mange tak ;-)

- kom også gerne med respons, så jeg ved hvad jeg skal gøre bedre.


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2014 af marc4966

Generelt synes jeg det er en udmærket tekst, du får brugt et godt ordforråd. 

Du skriver det her i starten, ''cause it’s not a thing you should carry alone'', hvis du skal skrive ''cause'' skal der stå cause', ligesom ord som somethin', da de er slang. I slutningen af sætningen, kan du vælge at skrive ''should carry by yourself'', men det er efte egen mening.

Ide på engelsk er stavet idea.

''I would never keep an affair like this secret'', herunder ville jeg skrive ''I wouldn't even consider holding on to stuff involving (wherever du vil frem med konteksten), by myself.'' Jeg ville undlade at skrive affair, da det lidt er noget andet.

Når du skriver, because they could very easy .... Er det forkert, den korrekte sætning er because they could very easily, da det er lang tillægsform (tror jeg, men det er korrekt hhvad jeg skrev) :)

- Havde ikke lige tid til at gå dybere i teksten, eller læse 2. side, da jeg selv har en engelsk stil om Monterey. Der er nogle små fejl med egenavne og grammatik. Men alt i alt, god opgave. :)

- Marcus 


Svar #2
21. januar 2014 af IdaMadsen1 (Slettet)

Mange tak Marcus! :)

Kigger den lige igennem igen.


Skriv et svar til: Hjælp til retning af engelsk opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.