Matematik

stigning i procent

25. januar 2014 af CarlChristian1 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej jeg har en opgave i matematik, med en stigning i procent og jeg kan ikke lige huske formlen for det.

Så hvis der er en der lige kan fortælle mig den ville det være en stor hjælp. TAK :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2014 af mathon

     
                             1 + r  = B2/B1            r = p/100

                             r = p/100 = ((B2/B1) - 1)

                             p = ((B2/B1) - 1)•100


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. januar 2014 af 123434 (Slettet)

F.eks

Før:250kr

Nu:500kr

(500kr-250kr)/250*100=100%


Skriv et svar til: stigning i procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.