Billedkunst

det gyldne snit i et billede

03. februar 2014 af louisehanseen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle

jeg skal fotælle hvordan det gyldne snit er blevet brugt ift. billedet som er vedhæftet. 

Mange hilsner

Mie


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Snittet var vist lidt for drastisk. Der er ikke noget vedlagt.


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. april 2014 af Stygotius (Slettet)

Det gyldne snit  på en linje ligger på det punkt der gør at det lille stykke af linjen forholder sig til det store som det store til hele linjen.

hele linjen = A

det store stykke = B

det llle stykke = C

Vi får så: C/B = B/A

Det svarer  til ca. 3/5, men ikke helt


Skriv et svar til: det gyldne snit i et billede

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.