Matematik

Knob om til Sømil

05. februar 2014 af sejt12 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hvordan regner man Knob om til sømil i timen?
 


Brugbart svar (2)

Svar #1
05. februar 2014 af Andersen11 (Slettet)

1 knob er en hastighed, der er defineret som 1 sømil/time .


Brugbart svar (1)

Svar #2
05. februar 2014 af ahmmah (Slettet)

1 knob = 1 sømil i timen = 1,852 km/t = 0,514 m/s


Skriv et svar til: Knob om til Sømil

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.