Matematik
Hvordan diffrencierer man dette?
21. november 2005 af
AC_CA (Slettet)
f(x) = (x/x^2-2x+9)
Svar #2
21. november 2005 af AC_CA (Slettet)
jeps, ved jeg. men jeg tror ikke det er rigtigt.. kan forkorte den rigtigt.
Får f'(x) = 1(x^2-2x+9)-(2x-2)*x
/ (x^2-2x+9)^2
Får f'(x) = 1(x^2-2x+9)-(2x-2)*x
/ (x^2-2x+9)^2
Svar #3
21. november 2005 af frodo (Slettet)
[(x^2-2x+9)-(2x^2-2x)]/(x^2-2x+9)^2=
(-x^2+9)/(x^2-2x+9)^2
(-x^2+9)/(x^2-2x+9)^2
Svar #4
21. november 2005 af Epsilon (Slettet)
#2:
Husk at sætte relevante parenteser om brøkudtryk. Det hedder forresten at 'differentiere' (ikke noget c her).
Forslaget i #3 er korrekt.
//Epsilon
Husk at sætte relevante parenteser om brøkudtryk. Det hedder forresten at 'differentiere' (ikke noget c her).
Forslaget i #3 er korrekt.
//Epsilon
Skriv et svar til: Hvordan diffrencierer man dette?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
