Matematik

Brøker om til procent

17. februar 2014 af Rethan15 (Slettet) - Niveau: 7. klasse
Hej jeg har en matematik opgave hvor jeg skal skrive brøker om til procent, i starten gik det fint men nu er jeg kommet til et spørgsmål hvor der står 6/7 hvordan kan man lave det om til et procent tal når 7 ikke går op i 100?

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. februar 2014 af mathon

                     1
                    ---- = 142/7%
                      7

.

                      6
                    ---- = 6 • (14 + 2/7)% = (84 + 12/7)%  =  (84 + 1 + 5/7)%  = 855/7%
                      7


Skriv et svar til: Brøker om til procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.