Matematik

Hjælp

19. februar 2014 af Yeew (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Omskriv til decimaltal: 5/2 er resultatet 2,5 eller 0,025

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. februar 2014 af yasminadem (Slettet)

2,5 ;)


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. februar 2014 af PeterValberg

Hvis du er i tvivl omkring dit facit, kan du kan kontrollere det med divisionsprøven:

a / b = c   ⇔   b·c = a

Hvilket i dit specifikke tilfælde vil se således ud:

5/2 = 2,5  fordi   2·2,5 = 5

Bemærk:

5/2 ≠ 0,025  idet  2·0,025 ≠ 5

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.