Matematik

HJÆLP TIL NSPIRE

21. februar 2014 af ChristineHK (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej Allesammen :) 

Da jeg først er begyndt at arbejde med Nspire i 2.G opstår der sommetider nogle problemer, og jeg skriver derfor for at høre, om nogle ved hvorfor jeg pludselig ikke skal skrive Mc-boks:= når jeg vil definere noget, men blot når jeg skal udregne noget? Altså den har byttet om på det. Før i tiden skulle jeg skrive := hvis jeg ville definere en funktion og blot skrive = hvis jeg ville have et resultat, men nu er det omvendt. Pleas HJÆLP!

M.v.h. Christine


Skriv et svar til: HJÆLP TIL NSPIRE

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.