Spansk

Konjunktiv eller ej?

22. februar 2014 af tbarasmussen (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Hvad skal jeg bruge - konjunktiv eller indikativ?

Es un “parada de sombra”, donde puedas vivir, que las partidas cojan adicional - sobre todo durante la siesta, donde est*s paradas sin embargo han poner dentro en la guía.


Es un “parada de sombra”, donde puedes vivir, que las partidas cogen adicional - sobre todo durante la siesta, donde est*s paradas sin embargo han poner dentro en la guía.


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. februar 2014 af jbmm (Slettet)

Det er en gang nonsens, der ligner noget du har fået fra Google Translate - uden hoved eller hale.


Svar #2
22. februar 2014 af tbarasmussen (Slettet)

Det er oversat via ordbogen.com - om originalteksten er noget nonsens er irrelavant.

ORIGINAL

Dette er et “skyggestoppested”, hvor du kan opleve, at afgangene holder ekstra - især under siesta, hvor disse ekstra ophold dog er lagt ind i køreplanen.

SPANSK

Es un “parada de sombra”, donde puedas vivir, que las partidas cojan adicional - sobre todo durante la siesta, donde est*s paradas sin embargo han poner dentro en la guía.

eller
Es un “parada de sombra”, donde puedes vivir, que las partidas cogen adicional - sobre todo durante la siesta, donde est*s paradas sin embargo han poner dentro en la guía.


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. februar 2014 af jbmm (Slettet)

Der skal bruges indikativ:

Es un “parada de sombra”, donde puedes vivir, que las partidas cogen adicional (hvad skal det betyde?)- sobre todo durante la siesta, donde est*s paradas sin embargo han poner dentro en la guía.

køreplan for busser/tog = horario
(holder) ekstra = er her et biord/adverbium
lægge ind i = inkludere = incluir

 


Skriv et svar til: Konjunktiv eller ej?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.