Matematik

HASTER! HJÆLP :-)

26. februar 2014 af julieSR (Slettet) - Niveau: A-niveau

Sidder her og har bøvlet med det længe, nogle der kan hjælpe? Hvis i kan gøre det meget detaljeret, vil det være perfekt.

 

Beregn de resterende stykker i ABC, hvor vinkel C er ret, når
1) vinkel A = 18,7 grader og a=1,6,
2) vinkel A = 56 grader og b = 8,
3) vinkel B = 10,8 grader og a = 4,3,
4) vinkel B = 63,5vinkel og b = 11,0. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2014 af mathon

 1)
                   B=\left ( 90^{\circ}- A\right )

                    c=\frac{a}{\sin \left (A \right )}

                    b=\frac{a}{\tan \left (A \right )}


Svar #2
26. februar 2014 af julieSR (Slettet)

Tak! :)


Skriv et svar til: HASTER! HJÆLP :-)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.