Studievejledning

It og sundhed

28. februar 2014 af Musen1014 (Slettet)

Hej

Jeg har godt nok lige skrevet et indlæg om humanbiologi.. Men jeg har også kigget på it og sundhed kandidat uddannelsen og tænkte at den kunne også være interessant..

Så med min baggrund som sygeplejerske med 4 års hospitalserfaring, kan jeg så komme ind på kandidaten..?

Jeg er indstillet på at jeg skal tage  nogle suppleringsfag... Men det er lidt hvordan jeg søger om dette når jeg ikke har direkte adgang..?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. februar 2014 af Moderatoren

Det kan du se her:)


Svar #2
28. februar 2014 af Musen1014 (Slettet)

Okay... så jeg skal have lidt supplering... men ved du om jeg bare søger ind som normalt..? også vender de tilbage med hvad jeg mangler af fag..?


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. februar 2014 af Moderatoren

Det ved jeg ikke. Prøv at kontakte uddannelsesstedet


Brugbart svar (1)

Svar #4
28. februar 2014 af MaibritG

Ansøgere uden direkte adgang

Hvis du har en bachelor inden for sundhedsvidenskab, naturvidenskab eller teknisk videnskab er det en forudsætning, at områderne humanbiologi (anatomi, fysiologi, biokemi og sygdomslære) og informations- og kommunikationsteknologi indgår i din bacheloruddannelse. Områderne indgår i følgende kurser eller tilsvarende:

Humanbiologi (mindst 15 ECTS)

Datalogi i sundhedsvæsenet (7,5 ECTS)

Der optages ikke umiddelbart professionsbachelorer på kandidatuddannelsen i it og sundhed. Det er dog (jf. §2 stk. 4 i kandidatstudieordningen for it og sundhed) muligt at dispensere for denne regel, hvis det vurderes, at ansøger gennem videregående uddannelse og erhvervserfaring har opnået kompetencer, som svarer til en bacheloruddannelse i it og sundhed.

KILDE: http://studier.ku.dk/kandidat/it-og-sundhed/adgangskrav/


I øvrigt kan du ikke bare søge ind normalt, jf. overstående, og så forvente at Københanvs Universitet skal give dig et skema over fag, du lige mangler. Du får et afslag, punktum.

Som jeg skrev i mit tidligere indlæg omkring samme problemstilling, så kig på de kandidatuddannelser, der faktisk er målrettet folk med din baggrund: http://www.dsr.dk/Situationer/Sider/Jeg-vil-videreuddanne-mig.aspx

- - -

Med venlig hilsen
Maibrit


Skriv et svar til: It og sundhed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.