Matematik

mat hjælp!

02. marts 2014 af katrinelebæk (Slettet) - Niveau: C-niveau

hej!

regneforskriften er  y1= 3,6 * 1,08x

hvordan finder jeg så vækstraten, begyndelsesværd  og fremskrivning faktor?

tak på forhånd ;-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2014 af Katrinelange (Slettet)

y = b * ax


Brugbart svar (1)

Svar #2
02. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

Der er tale om en eksponentiel model

y = b · ax .

Benyt de forskellige definitioner:

a: fremskrivningsfaktor
r = a-1 : vækstrate
b: begyndelsesværdi


Skriv et svar til: mat hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.