Matematik

Mat HJÆLP

02. marts 2014 af FrederikJensen123 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Jeg har en opgave, som jeg skal have løst:

1,7 cm på tegningen = 500 m i virkeligheden 

Hvordan finder jeg 1 cm og laver det om til m som vist ovenover 


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. marts 2014 af Encrypted (Slettet)

500 / 1,7 = 294.12

så har du 1 cm på tegningen = 294,12 m i virkeligheden


Skriv et svar til: Mat HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.