LaTeX

SQL statements

07. marts 2014 af jensimone (Slettet)

Jeg skal skrive SQL statements in i LaTeX, men hvordan får jeg det til at se således ud:

SELECT p
FROM q
WHERE c = (SELECT c.c
                    FROM C
                    WHERE condition)

Altså hvordan laver jeg indrykket så det ser overskueligt ud? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. marts 2014 af daleif (Slettet)

Memoir er anvendt firdi det nu er den klasse jeg plejer at bruge, har ingen indflydelse på resten
 

\documentclass[a4paper]{memoir}
\usepackage[T1]{fontenc}

\usepackage{listings}
% for at faa fed typewriter font
\usepackage{beramono}
\lstdefinestyle{SQL}{
  basicstyle=\ttfamily\small,
  language=SQL,
}

\begin{document}

\begin{lstlisting}[style=SQL]
SELECT p
FROM q
WHERE c = (SELECT c.c
           FROM C
           WHERE condition)
\end{lstlisting}

\end{document}


Skriv et svar til: SQL statements

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.