Matematik

f(x)=16

10. marts 2014 af Allouishes (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvorden løses sådan en ligning? f(x)=16 
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

Udnyt forskriften for f(x). Hvis, for eksempel, f(x) = 3x2 - 5x , skal man løse ligningen

        3x2 -5x = 16 ,

der er en 2.-gradsligning.


Svar #2
10. marts 2014 af Allouishes (Slettet)

Tak for hjælpen :-)


Skriv et svar til: f(x)=16

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.