Matematik
hardcore!
1. Give the volume of the solid generated by revolving the region bounded by the graph of y=ln (x), the x-axis, the lines x=1 and x=e, about the y-axis.
a) 0.25pi(e^4 -1)
b) 0.5pi(e^2 +1)
c) 0.25pi(e^4 +1)
d) 0.5pi(e^2 +1)
2. Give the approximate average value of the function f(x) = 4x ln (2x) over the interval [1,4].
a) 15.54
b) 19.71
c) 16.71
d) 12.54
3. Give the volume of the solid generated by revolving the region bounded by the graph of y = ln(x), the x-axis, the lines x = 1 and x = e, about the y-axis
a) 0.25pi(e^4-1)
b) 0.25pi(e^4+1)
c) 0.5pi(e^2+1)
d) 0.5pi(e^2-1)
Svar #1
10. marts 2014 af thomaslarsen90Arocketmailcom (Slettet)
2. Glem den! Svaret på den er 16.9 har lige beregnet det! Men hvad med 1. og 3. ? Help!
Svar #2
10. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)
1. Benyt formlen for rumfanget af et omdrejningslegeme ved drejning om y-aksen
Vy = 2π · a∫b f(x)·x dx
Hvorledes adskiller 3. sig fra 1. udover at svarmulighederne er forskellige?
Skriv et svar til: hardcore!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
