Matematik

Grafregning

13. marts 2014 af Redub (Slettet) - Niveau: C-niveau


 


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. marts 2014 af Hansijensen (Slettet)

Det er:

(-3)+ (-3) - 6 = 9 - 3 - 6 = 0


Brugbart svar (1)

Svar #2
13. marts 2014 af SuneChr

Det er (- 3)2 og ikke  - (32)


Svar #3
13. marts 2014 af Redub (Slettet)

Tak for hjælpen - så giver det mere mening :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. marts 2014 af 123434 (Slettet)

0# 

Der er forskel på (-3)2 og -(32)

(-3)2=(-3)*(-3)=9

-(32)=-(3)*(3)=-9


Skriv et svar til: Grafregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.