Matematik

Finde de resterende sider i en trekant

15. marts 2014 af rare (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg sidder med en opgave om sinius, cosinus og tangens.
Jeg har en trekant Hvor jeg kun ved fire ting.

vinkel A = 99.01°
vinkel B = 19.09°
vinkel C = 61.9°
side c = 9

Og jeg har af min lære fået at vide hvad de sidste sider er, men jeg skal vise hvordan man kommer frem til det. Og lige meget hvad jeg gør kan jeg ikke få det til at passe.

De rigtige svar
side a = 25.64
side b =22.9

Jeg håber i kan hjælpe mig.


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

Benyt sinusrelationerne.

Det, du kalder de rigtige svar, er dog ikke konsistent med opgavens oplysninger.

På dansk hedder det "min lærer".


Svar #2
15. marts 2014 af rare (Slettet)

Undskyld jeg har skrevet noget forkert side c = 8.495. Ikke 9 min fejl


Brugbart svar (1)

Svar #3
15. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Det ændrer ikke ved mit svar i #1.


Brugbart svar (1)

Svar #4
15. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

De korrekte vinkeloplysninger, for at give de viste sidelængder, er

A = 98,995º
B = 61,903º
C = 19,102º


Svar #5
15. marts 2014 af rare (Slettet)

Jo tak for hjælpen, jeg har heller ikke kunne finde de sider som min lærer gav til mig. Men nu er jeg da sikker på at jeg ikke gør noget forkert. Tak for hjælpen Andersen11


Skriv et svar til: Finde de resterende sider i en trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.