Matematik

problemregning.- deltagerantal og skilænge, hjææælp

18. marts 2014 af hjæællp (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Har brug hjælp til disse opg. på forhånd tak!!  

Skilængde: 

Længden på skistavene kan findes ved at måle højden x fra gulvet til personens udstrakte arm plus 5 cm. 

2.4. Opstil en ligning, der beskriver sammenhængen mellem længden på skistavene y og ehøjden x fra gulvet til den udstrakte arm. 
Begrund dit svar. 

Deltagerantal: 

Arrangørerne vil gerne have flere kvinder til at gennemføre ACR. 
Deres mål er en stigning på 11 % pr. år i forhold til antallet af kvinder i 2004. 

7.3. Hvor mange kvinder regnede arrangørerne med, der ville gennemføre ACR i år 2005? 
 


Svar #1
18. marts 2014 af hjæællp (Slettet)

need help


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. marts 2014 af 123434 (Slettet)

2,4)

y=x+5

y=Længden på skistavene

x= højden fra gulvet til personens udstrakte arm

7,3)

I 2004 gennemførte 19 kvinder

2005:19*1,11=21 kvinder


Svar #3
18. marts 2014 af hjæællp (Slettet)

kan du forklare 7.3 lidt mere præcist? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

#3

Stigningen er 11% af antallet i 2004. Beregn stigningen og læg det til antallet i 2004.


Skriv et svar til: problemregning.- deltagerantal og skilænge, hjææælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.