Matematik

Blækregning hjææælp :)

19. marts 2014 af Melanie2 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

1. Delingsfangsten er 277600kr. Trawlerens ejer får 60 % af delingsfangsten til dækning af udgifter til redskaber, renter og afdrag på lån mv. 

A: Hvor stort et beløb for ejeren?        :  )

2. Lønnen til de 9 fiskere på trawleren udgør 36,5% af delingsfangsten.

B: Beregn lønnen for en fisker ?

3. En af fiskerne får som styrmand et tillæg til lønnen på 0,75% af delingdfangsten.

C: Hvor meget får styrmanden i alt i løn?

Håber i kan hjælpe kan ikke finde ud af den :9


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

A. Beregn 60% af delingsfangsten.

Brugbart svar (1)

Svar #2
19. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

B. Beregn lønnen til de 9 fiskere og derefter hvad1 fisker får.

Brugbart svar (1)

Svar #3
19. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

C. Beregn 0,75% af delingsfangsten og læg det til 1 fiskers løn.

Svar #4
19. marts 2014 af Melanie2 (Slettet)

Hvordan regner jeg det ud ?


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. marts 2014 af 123434 (Slettet)

4#

1) 0,6*277600kr=166560kr

2) (277600*0,365)/9=11258kr

3)

277600kr*0,0075=2082kr

11258 kr i løn

2082 kr i tillæg

i alt:11258kr+2082kr=13340kr


Skriv et svar til: Blækregning hjææælp :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.