Matematik

2.gradsligning

23. marts 2014 af nejvelda - Niveau: B-niveau

Hej

En opg lyder løs andrengradsligningen x^(2)-8x+7=0 .. men jeg er i tvivl om hvad a er?

Er a=0, a=1 eller noget andet?

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. marts 2014 af mathon

                                              1x^2+(-8)x + 7 = 0

en andengradsligning
er jo defineret
                                               ax^2+bx + c = 0\; \; \; \; \; \; {\color{Red} a\neq 0}


Svar #2
23. marts 2014 af nejvelda

betyder ≠ at a ikke kan være 0 eller?


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. marts 2014 af mathon

   ≠ betyder: ikke lig med = forskellig fra


Svar #4
23. marts 2014 af nejvelda

..


Svar #5
23. marts 2014 af nejvelda

Har jeg så løst andengradsligningen korrekt eller?

Vedhæftet fil:andengradsligning.docx

Brugbart svar (0)

Svar #6
15. august 2014 af Andersen11 (Slettet)

#5

Ja, det er korrekt løst.


Skriv et svar til: 2.gradsligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.