Spansk

dansk --> spansk (oversættelse)

24. marts 2014 af miabadia (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogle der vil se efter min oversættelse fra dansk til spansk? :)

DANSK
Alle dyr har gode og dårlige egenskaber, og en nahual kan være både god og ond. Alle nahualer har forskellige egenskaber, der svarer til de dyr, de repræsenterer. Pumaen er modig og stærk, uglen er klog, coyoten er snu og haren er hurtig.
For de indianske familier er troen på nahualer meget vigtig. De skal passe på dem, ikke omtale dem for andre og ikke slå de dyr ihjel, der svarer til deres nahualer. 

SPANSK:
Todos los animales tienen cualidades buenas y malas, y un nahual puede ser tanto bueno y malo. Todos los nahuales tienen diferentes cualidades, que se corresponden al animal al que representan. El puma es valiente y fuerte, el buho es listo, el coyote es astuto y la liebre es rápida.
Para las familias, la creencia en los nahuales es muy importante. Tienen que cuidarlos de ellos, no hablar de ellos a otros y no matar animales que representen a sus nuhales.


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. marts 2014 af jbmm (Slettet)

Todos los animales tienen cualidades buenas y malas, y un nahual puede ser tanto bueno y como malo. Todos los nahuales tienen diferentes(2) cualidades(1), que se corresponden al animal al a los animales que representan. El puma es valiente y fuerte, el buho es listo, el coyote es astuto y la liebre es rápida.
Para las familias indígenas, la creencia en los nahuales es muy importante. Tienen que cuidarlos de  ellos, no hablar de ellos a otros y no matar los animales que representen/corresponden a sus nuhales.
Bemærk forskellen:
passe på = cuidar a/de (pleje, sørge for)
passe på = tener cuidado con (vogte sig for, være forsigtig med)


Svar #2
25. marts 2014 af miabadia (Slettet)

#1 Mange tak! Men hvorfor har du sat tal ved "diferentes" og "cualidades"? Det forstår jeg ikke liiiiige


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. marts 2014 af jbmm (Slettet)

Fordi ordene skal byttes om:
diferentes cualidades = diverse kvaliteter/egenskaber
cualidades diferentes = forskelligartede kvaliteter/egenskaber


Skriv et svar til: dansk --> spansk (oversættelse)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.