Tysk

Oversættelse

28. november 2005 af CamillaTG (Slettet)
Jeg er helt ude på dybt vand her, men nu håber jeg det er nogenlunde rigtigt :)

Han arbejder langsomt og grundigt
Er langsam und gründlich arbeitet

I dag har jeg arbejdet i 10 timer
Heute habe ich 10 stunde arbeiten

Dengang arbejdede tiden for os
Damals die zeit für uns arbeiten

Har du spurgt Martin? Ja, men han har ikke svaret endnu.
Hast du Martin fragt? Ja, aber er hat nicht noch antwortet.

Penge betyder meget, men ikke alt.
Geld viel bedeutet, aber nicht alles.

Venter i til hun kommer?
Ihr warten, bis sie kommen?

Man formodede at det passede
Man zu passen vermuten

Rejsen har kostet mange penge
Das reisen hat viel geld kostet

Hvor har i lejet bilen?
Wo habt ihr das Auto mietent?

De arbejdede døgnet rundt
sie rund om die uhr arbeitet

Solen blændede os
Die Sonne uns blenden

Her ender motorvejen
Hier die Autobahn enden

Alle snakkede i munden på hinanden
Alle durcheinander reden

Hun flirtet altid med Thomas
sie immer mit Thomas flirten


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. november 2005 af danielruhmann (Slettet)

prøv at rette nedestående, så skal jeg nok tjekke det igennem igen:-)

Han arbejder langsomt og grundigt
Er langsam und gründlich arbeitet
HOVEDSÆTNING; NORMAL ORDSTILLING

I dag har jeg arbejdet i 10 timer
Heute habe ich 10 stunde arbeiten
ARBEITEN = FØR NUTID --> GEARBEITET

Dengang arbejdede tiden for os
Damals die zeit für uns arbeiten
HOVEDSÆTNING; NORMAL ORDSTILLING

Har du spurgt Martin? Ja, men han har ikke svaret endnu.
Hast du Martin fragt? Ja, aber er hat nicht noch antwortet.
FRAGEN = FØR NUTID --> GEFRAGT
NICHT NOCH --> NOCH NICHT
ANTWORTET --> BEANTWORTET

Penge betyder meget, men ikke alt.
Geld viel bedeutet, aber nicht alles.
HOVEDSÆTNING; NORMAL ORDSTILLING

Venter i til hun kommer?
Ihr warten, bis sie kommen?
WARTEN; KASUS SKAL ÆNDRES --> WARTET
KOMMA VÆK
SIE (SING.) = KOMMT

Man formodede at det passede
Man zu passen vermuten
HOVEDSÆTNING; NORMAL ORDSTILLING

Rejsen har kostet mange penge
Das reisen hat viel geld kostet
REJSE (F) --> DIE REISE
GELD = SUBSTANTIV (GROSSSCHREIBUNG)

Hvor har i lejet bilen?
Wo habt ihr das Auto mietent?
MIETENT = GEMIETET

De arbejdede døgnet rundt
sie rund om die uhr arbeitet
HOVEDSÆTNING; ORSTILLING
OM = UM
UHR = SKAL MED STORT

Solen blændede os
Die Sonne uns blenden
HOVEDSÆTNING

Her ender motorvejen
Hier die Autobahn enden
HOVEDSÆTNING (INGEN ENGELSK ORDSTILLING)

Alle snakkede i munden på hinanden
Alle durcheinander reden
HOVEDSÆTNING

Hun flirtet altid med Thomas
sie immer mit Thomas flirten
HOVEDSÆTNING

Svar #2
28. november 2005 af CamillaTG (Slettet)

Tusind tak, vi prøver igen:

Er arbeitet langsam und gründlich

Heute habe ich 10 stunde gearbeitet

Damals arbeiten die Zeit für uns

Hast du Martin gefragt? Ja, aber er hat noch nicht beantwortet

Geld bedeutet viel, aber nicht alles

Ihr wartet bis sie kommt?

Man vermuten zu passen

Die Reisen hat viel Geld kostet

Wo habt ihr das Auto Gemietet?

Sie arbeitet rund um die Uhr

Die sonne blenden uns

Hier die Autobahn enden

Alle reden durcheinander

sie flirten immer mit Thomas

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. november 2005 af danielruhmann (Slettet)

Det var sgu fint Camilla:-)

Er arbeitet langsam und gründlich

Heute habe ich 10/zehn Stunde gearbeitet

Damals arbeitete die Zeit für uns

Hast du Martin gefragt? Ja, er hat aber noch nicht beantwortet (wenn es um eine Frage geht?)

Geld bedeutet viel, aber nicht alles.

Ihr wartet bis sie kommt?
det er spørgende --> wartet Ihr/ihr bis sie kommt(ankommt vielleicht?) (Ihr/ihr--> hvor godt kender man dem, man taler til)

Man vermutet, dass es stimmt.

Die Reise hat viel Geld gekostet

Wo habt ihr das Auto gemietet?

Sie arbeitet rund um die Uhr

Die Sonne blendete uns.

Hier endet die Autobahn.

Alle reden durcheinander

Sie flirtet immer mit Thomas
hvis det er flirten, kan vi betragte Thomas som en player:-)

Brugbart svar (0)

Svar #4
28. november 2005 af danielruhmann (Slettet)

hovsa

vi skal ha et -n på Stunde

10 Stunden gearbeitet.

Skriv et svar til: Oversættelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.