Matematik
Mat afl. please
29. november 2005 af
joakimj (Slettet)
hej er der nogle der kan hjælpe mig??
Kan ikke finde ud af dem...
Opgave 2.001
Om vektor a og b gælder at
|a|=1, |b|=3 og vinklen mellem a og b er 150 grader
Beregn gradtallet for vinklen mellem vektorene a+b og a-b.
Beregn arealet af det parallelogram, som udspændes af vektorerne a+b og a-b.
Opgave 2.002
Om to vektorer a og b gælder
|a|=2, |b|=3 og |a+b|= 3
Beregn gradtallet for vinklen mellem vektor a og b.
Opgave 2.003
Om to vektorer a og b gaelder at
(2a-b)*(a+b)=45 , |a|=6 og a*b=-2
Beregm laengden af vektor b og gradtallet for vinklen mellem a og b.
tak på forhånd
hej er der nogle der kan hjælpe mig??
Kan ikke finde ud af dem...
Opgave 2.001
Om vektor a og b gælder at
|a|=1, |b|=3 og vinklen mellem a og b er 150 grader
Beregn gradtallet for vinklen mellem vektorene a+b og a-b.
Beregn arealet af det parallelogram, som udspændes af vektorerne a+b og a-b.
Opgave 2.002
Om to vektorer a og b gælder
|a|=2, |b|=3 og |a+b|= 3
Beregn gradtallet for vinklen mellem vektor a og b.
Opgave 2.003
Om to vektorer a og b gaelder at
(2a-b)*(a+b)=45 , |a|=6 og a*b=-2
Beregm laengden af vektor b og gradtallet for vinklen mellem a og b.
tak på forhånd
Svar #1
29. november 2005 af Epsilon (Slettet)
Skriv hellere en bedre overskrift en anden gang; noget i stil med
"Vektorregning"
havde været passende i ovennævnte tilfælde.
Forklar hvilke overvejelser, du har gjort dig og kom så vidt som muligt med nogle bud på, hvordan du har tænkt dig at løse opgaven.
//Epsilon
"Vektorregning"
havde været passende i ovennævnte tilfælde.
Forklar hvilke overvejelser, du har gjort dig og kom så vidt som muligt med nogle bud på, hvordan du har tænkt dig at løse opgaven.
//Epsilon
Skriv et svar til: Mat afl. please
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
