Engelsk

kort oversættelse

02. december 2005 af lektie2 (Slettet)
Skal have oversat denne sætning fra dansk til engelsk.

''Det er den typiske reaktion hos medier, politikere når de bliver frustreret over, at de ikke kan tvinge deres meninger ned over befolkningen....''

uddrag af en artikel, det er omhandler politik i Europa..

PÅ FORHÅND TAK

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2005 af Fingersen (Slettet)

Giv dit eget bud først, så skal jeg eller andre nok tjekke det.

Brugbart svar (0)

Svar #2
02. december 2005 af Eagle-Eye (Slettet)

It's the typical reaction by the media, politicians when they become frustrated because of their disability to force their oppinions down on the population.

Rettelser er velkommen.

Brugbart svar (0)

Svar #3
02. december 2005 af Fingersen (Slettet)

It/'s/(is) the typical reaction by the media/,/(and) politicians when they become frustrated /because of their disability to/(that they cannot) force their op/p/inions /down/ on the population.

/.../ = slettes
(...) = indsættes

MVH
Fingersen

Brugbart svar (0)

Svar #4
02. december 2005 af Fingersen (Slettet)

become frustrated = el. feel frustrated

on the population = el. people

Svar #5
02. december 2005 af lektie2 (Slettet)

oki Tak!!

Skriv et svar til: kort oversættelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.