Tysk
Übersetzung
04. december 2005 af
Hilano (Slettet)
Hej alle, jeg har oversat følgende tekst fra dansk til tysk:
Adolph Hitler wird am 20. April 1889 geboren in der Stadt Braunau am Fluß Inn, die in Österreich dicht von den deutschen Grenze liegt.
Er verlierte sein Mutter, die von Brustkrebs stirbt, früh in dass Leben. Probleme mit dass strenge Stiefvater, fehlende Leistunge in die Schule und Kündtlerambition _______ .
Er lebte ein Paar Jahre in Wien, und am Jahre 1914 teilte Hitler sich als freiwillig als Soldat in den Deutsche Arme mit. Nach der erste Weltkrieg wird er von alles bekannt als ein phantastischer Redner, der schnell wird Leiter für die nazistische Partei NSDAP. Am erste September 1939 fangte der zweite Weltkrieg mit dass Deutsche greif an Polen an.
Nach das Deutsche Heer success die erste Paar Jahre bakam, wenden das Kriegglück mit der Schlag über Stalingrad im Jahre 1942. Der Krieg dauert sechs Jahre und kostete 56 millionen Menschen das Leben.
Adolph Hitler blev født den 20.4.1889 i byen Braunau ved floden Inn, som ligger i Østrig, tæt på den tyske grænse. Han mistede tidligt sin mor, som døde af brystkræft. Problemer med den strenge stedfar, manglende præstationer i skolen og kunsterambitioner kom til at præge hans barndom.
Han boede et par år i Wien, og i 1914 meldte Hitler sig frivillig som soldat i den tyske arme. Efter første verdenskrig bleb han kendt som en fantastisk taler, som hurtigt blev leder for det nazistiske parti NSDAP. Den 1.9.1939 begyndte anden verdenskrig med det tyske angreb på Polen. Efter at den tyske hær havde succes de første år, vendte krigslykken med slaget om Stalingrad i 1942. Krigen varede 6 år og kostede over 56 millioner mennesker livet.
Fejl? På forhånd tak!
Adolph Hitler wird am 20. April 1889 geboren in der Stadt Braunau am Fluß Inn, die in Österreich dicht von den deutschen Grenze liegt.
Er verlierte sein Mutter, die von Brustkrebs stirbt, früh in dass Leben. Probleme mit dass strenge Stiefvater, fehlende Leistunge in die Schule und Kündtlerambition _______ .
Er lebte ein Paar Jahre in Wien, und am Jahre 1914 teilte Hitler sich als freiwillig als Soldat in den Deutsche Arme mit. Nach der erste Weltkrieg wird er von alles bekannt als ein phantastischer Redner, der schnell wird Leiter für die nazistische Partei NSDAP. Am erste September 1939 fangte der zweite Weltkrieg mit dass Deutsche greif an Polen an.
Nach das Deutsche Heer success die erste Paar Jahre bakam, wenden das Kriegglück mit der Schlag über Stalingrad im Jahre 1942. Der Krieg dauert sechs Jahre und kostete 56 millionen Menschen das Leben.
Adolph Hitler blev født den 20.4.1889 i byen Braunau ved floden Inn, som ligger i Østrig, tæt på den tyske grænse. Han mistede tidligt sin mor, som døde af brystkræft. Problemer med den strenge stedfar, manglende præstationer i skolen og kunsterambitioner kom til at præge hans barndom.
Han boede et par år i Wien, og i 1914 meldte Hitler sig frivillig som soldat i den tyske arme. Efter første verdenskrig bleb han kendt som en fantastisk taler, som hurtigt blev leder for det nazistiske parti NSDAP. Den 1.9.1939 begyndte anden verdenskrig med det tyske angreb på Polen. Efter at den tyske hær havde succes de første år, vendte krigslykken med slaget om Stalingrad i 1942. Krigen varede 6 år og kostede over 56 millioner mennesker livet.
Fejl? På forhånd tak!
Svar #1
04. december 2005 af danielruhmann (Slettet)
Sådan. Prøv at rette det. Vi kan sikkert godt finde på noget mere at rette:
Adolph Hitler wird (TID -> BLEV = WURDE) am 20. April 1889 geboren (placering) in der Stadt Braunau am Fluß Inn GEBOREN, die in Österreich (dicht von den) IN NÄHE DER deutschen Grenze liegt.
Er verlierte sein Mutter (KØN? DIE MUTTER -> SEINE), die FRÜH IN SEINEM LEBEN von Brustkrebs GESTORBEN WAR, (früh in dass Leben -> forkert placering). Probleme mit dass (KAUS -> DEM) strenge (ADJEKTIVERNES DEKLINATION -> STRENGEN) Stiefvater, fehlende (STYRES STADIGVÆK AF MIT -> FEHLENDEN) Leistunge (DATIV PLURALIS = +-N -> LEISTUNGEN in die (KASUS -> DER) Schule und SEINEN KündtlerambitionEN PRÄGTE SEINE KINDHEIT .
Er lebte/wohnte ein Paar (Paar SKRIVES MED SMÅT -> paar) Jahre in Wien, und am (ÅRSTAL ALTID= IM) Jahre 1914 NAHM Hitler sich (SICH -> VÆK) als freiwilligEN als (ALS -> VÆK) Soldat in den (KAUS -> DER) Deutsche (ADJEKTIVERNS BØJNING -> DEUTSCHEN) ArmeE TEIL. Nach der erste (ADJEKTIVERNES DEKLINATION -> ERSTEN (MED STORT BEGYNDELSESBOGSTAV) Weltkrieg wird (TEMPUS -> WURDE) er von alles (-> ALLEN) bekannt als einEN phantastischeN Redner, der schnell wird (FORKERT PLACERING) Leiter für die (LAV GENETIV) DER Nazistischepartei NSDAP. Am ersteN September 1939 fangte (UREGELMÆSSIGT -> FING) der zweite (Zweiten) Weltkrieg DAmit AN, dass DIE Deutsche ARMEE greif an (LEDSÆTNING -> VERBUM TIL SIDST) Polen ANGRIFF.
Nachdem DER deutsche Heer ERFOLG die ersten paar Jahre bakam (væk. Skal hedde HATTE), wendte SICH das Kriegglück mit der (KASUS -> DEM) Schlag über Stalingrad im Jahre 1942. Der Krieg dauert (TID -> DAUERTE (DOG ER DET BEDRE, HVIS DU SIGER: HERRSCHTE) sechs Jahre und ER kostete 56 Millionen Menschen das Leben.
Adolph Hitler wird (TID -> BLEV = WURDE) am 20. April 1889 geboren (placering) in der Stadt Braunau am Fluß Inn GEBOREN, die in Österreich (dicht von den) IN NÄHE DER deutschen Grenze liegt.
Er verlierte sein Mutter (KØN? DIE MUTTER -> SEINE), die FRÜH IN SEINEM LEBEN von Brustkrebs GESTORBEN WAR, (früh in dass Leben -> forkert placering). Probleme mit dass (KAUS -> DEM) strenge (ADJEKTIVERNES DEKLINATION -> STRENGEN) Stiefvater, fehlende (STYRES STADIGVÆK AF MIT -> FEHLENDEN) Leistunge (DATIV PLURALIS = +-N -> LEISTUNGEN in die (KASUS -> DER) Schule und SEINEN KündtlerambitionEN PRÄGTE SEINE KINDHEIT .
Er lebte/wohnte ein Paar (Paar SKRIVES MED SMÅT -> paar) Jahre in Wien, und am (ÅRSTAL ALTID= IM) Jahre 1914 NAHM Hitler sich (SICH -> VÆK) als freiwilligEN als (ALS -> VÆK) Soldat in den (KAUS -> DER) Deutsche (ADJEKTIVERNS BØJNING -> DEUTSCHEN) ArmeE TEIL. Nach der erste (ADJEKTIVERNES DEKLINATION -> ERSTEN (MED STORT BEGYNDELSESBOGSTAV) Weltkrieg wird (TEMPUS -> WURDE) er von alles (-> ALLEN) bekannt als einEN phantastischeN Redner, der schnell wird (FORKERT PLACERING) Leiter für die (LAV GENETIV) DER Nazistischepartei NSDAP. Am ersteN September 1939 fangte (UREGELMÆSSIGT -> FING) der zweite (Zweiten) Weltkrieg DAmit AN, dass DIE Deutsche ARMEE greif an (LEDSÆTNING -> VERBUM TIL SIDST) Polen ANGRIFF.
Nachdem DER deutsche Heer ERFOLG die ersten paar Jahre bakam (væk. Skal hedde HATTE), wendte SICH das Kriegglück mit der (KASUS -> DEM) Schlag über Stalingrad im Jahre 1942. Der Krieg dauert (TID -> DAUERTE (DOG ER DET BEDRE, HVIS DU SIGER: HERRSCHTE) sechs Jahre und ER kostete 56 Millionen Menschen das Leben.
Svar #2
05. december 2005 af Hilano (Slettet)
uh ha.. der er nogen at gå i gang med :/
men tak skal du have!
men tak skal du have!
Skriv et svar til: Übersetzung
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
