Matematik
"Teknisk ligning"
05. december 2005 af
Sicma (Slettet)
Hej!
Hvordan isolerer jeg 'T' i nedenstående ligning?:
R=L*a*(T-t)
På forhånd tak!
Sicma ;-D
Hvordan isolerer jeg 'T' i nedenstående ligning?:
R=L*a*(T-t)
På forhånd tak!
Sicma ;-D
Svar #1
05. december 2005 af km55 (Slettet)
Du starter med at dividere med a og L på begge sider af lighedstegnet. Altså:
R/(L*a)=T-t
Nu er paratesen nærmest "ophævet" og t kan lægges til på begge sider af lighedstegnet. Altså:
T=R/(L*a)+t
mvh.
¤km55¤
R/(L*a)=T-t
Nu er paratesen nærmest "ophævet" og t kan lægges til på begge sider af lighedstegnet. Altså:
T=R/(L*a)+t
mvh.
¤km55¤
Skriv et svar til: "Teknisk ligning"
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
