Matematik

Differentialligning

06. november 2003 af SP anonym (Slettet)
Bestem den funktion f , der er løsning til differentilligningen

(dy/dx)=e^(-2y) og som opfylder, at f´(2)=5.


Svar #1
06. november 2003 af SP anonym (Slettet)

Svaret på din opgave er:

f(x) = 0,5 ln(2x-3,8), x>1,9

Svar #2
06. november 2003 af SP anonym (Slettet)

ok, men kan du ikke sige mig hvordan jeg kan komme frem til svaret.
Tak

Svar #3
06. november 2003 af SP anonym (Slettet)

Intuition ...

Søg hjælp på matematikbutikken.dk - verdensklasse !

Svar #4
06. november 2003 af SP anonym (Slettet)

ok, det skal jeg prøve.
Men ellers tak for svaret på opgaven.

Skriv et svar til: Differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.