Matematik
Integrering
12. december 2005 af
Koefoed (Slettet)
hvordan skal jeg integrere 2 * S sqrt((1+(360/812^2)^2*x^2))? Jeg tror det er partielt, men jeg kan slet ikke finde hverken hovede eller hale i det
Svar #1
12. december 2005 af sigmund (Slettet)
Hvis jeg læser rigtigt, så står der
2*S sqrt(k*x^2)dx, hvor S er integrationstegn og k er en konstant.
Dette simplificerer til
2*sqrt(k)*S sqrt(x^2)dx = 2*sqrt(k)*S xdx = 2*sqrt(k)*(1/2)x^2+C = sqrt(k)*x^2+C, hvor k er en konstant (givet i opgaven) og C er en integrationskonstant.
2*S sqrt(k*x^2)dx, hvor S er integrationstegn og k er en konstant.
Dette simplificerer til
2*sqrt(k)*S sqrt(x^2)dx = 2*sqrt(k)*S xdx = 2*sqrt(k)*(1/2)x^2+C = sqrt(k)*x^2+C, hvor k er en konstant (givet i opgaven) og C er en integrationskonstant.
Svar #2
13. december 2005 af fixer (Slettet)
Set med mine øjne er opgaven at bestemme samtlige stamfunktioner til
f(x) = sqrt(1+kx^2), x E R
k = 360/(812^2)^2
#1
Pas på med
S sqrt(x^2)dx = S xdx
uden at angive forudsætningerne for gyldigheden af denne operation.
f(x) = sqrt(1+kx^2), x E R
k = 360/(812^2)^2
#1
Pas på med
S sqrt(x^2)dx = S xdx
uden at angive forudsætningerne for gyldigheden af denne operation.
Skriv et svar til: Integrering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
