Dansk
Valuta
05. april 2002 af
SP anonym (Slettet)
Hej.
jeg vil have hjælp med den opgave:
a= p.b.0,0025:100+20
Hvor a= kurtage
p= pålydende værdi
b= kurs
Beregn kursen,når kurtagen er 270 kr. og pålydende værdi er 5000.
hjælp!!!!
jeg vil have hjælp med den opgave:
a= p.b.0,0025:100+20
Hvor a= kurtage
p= pålydende værdi
b= kurs
Beregn kursen,når kurtagen er 270 kr. og pålydende værdi er 5000.
hjælp!!!!
Svar #1
05. april 2002 af SP anonym (Slettet)
Hvad står der?
a = ((p · b · 0,0025) / 100) + 20
eller
a = (p · b · 0,0025) / (100 + 20)
?
a = ((p · b · 0,0025) / 100) + 20
eller
a = (p · b · 0,0025) / (100 + 20)
?
Skriv et svar til: Valuta
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
