Matematik

omskrivning m^1586

19. december 2005 af ReeZerh (Slettet)
hejsa... sidder igen fast ved min krypterings opgave. og det er netop med en omskriving af:
m^1586

ville være en stor hjælp.
på forhånd tak

Svar #1
19. december 2005 af ReeZerh (Slettet)

når jeg tænker på omskrivning- så tænker jeg på det her:
eksempel:

M25= m*m24 = m*(m12)2 = m*((m6)2)2 = m*(((m3)2)2)2 = m*(((m*m2)2)2)2 = m*((m2)2)2*(((m2)2)2)2

Svar #2
19. december 2005 af ReeZerh (Slettet)

findes der evt. et program der kan gøre sådan noget?

Svar #3
19. december 2005 af ReeZerh (Slettet)

lyder til at jeg må prøve andre veje ;) men så vil jeg spørge om der ikke er nogen der har et program der kan regne - eksempelvis 15^1586 ud? og som lige har en 10 mins tid til at hjælpe..... Det vil være en Kæmpe hjælp hvis det var.

Brugbart svar (0)

Svar #4
19. december 2005 af | Sveegaard | (Slettet)

Prøv MathCad

Svar #5
19. december 2005 af ReeZerh (Slettet)

Jah troede jeg nu også, men det kunne vidst ikke...
Men jeg har fundet ud af mit svar, så lækkert lækkert.. ellers tak for det Sveegaard :)

Brugbart svar (0)

Svar #6
19. december 2005 af Rasmus1234 (Slettet)

De fleste matematik programmer kan faktisk godt udregne disse ting ved at bruge mod(x,y). Jeg ved at både derive og mathcad kan ihvertfald, idet jeg selv har brugt dem.

Skriv et svar til: omskrivning m^1586

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.