Kommentarer til Studieportalen.dk

Hall of shame

08. januar 2006 af iB (Slettet)
På trods af, at det kan være ganske morsomt at side og læse om hvordan perter888 mener det næsten er hans demokratiske pligt at snyde (https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=155939 , #102) så høre den slags vel ikke hjemme på SP!?

Problemet er blvet vendt her på siden før, men jeg mener ikke dette har resultert i tilstrække tiltag fra SP sin side, for at bekæmpe snyd. En tråd som ovenfornævnte burde have været lukket af moderator, men de kan jo heller ikke være overalt hele tiden.

Et yderligere tiltag kunne være oprettelsen af en Hall of shame. Folk som Zambo og peter888, mener jeg ville være oplagte kandidater, siden de åbentlyst argumenterer for snyd. Selvfølgelig er det ikke noget problem for disse personer at oprette en ny profil, men en Hall of shame ville i hvert fald sende en klart budskab fra SPs side om, at den slags ikke tolereres.

Det er ikke sikkert, at det er den bedste måde at løse problemet på, men jeg savner lidt, at SP melder klarer ud om, st "snyd er noget snusk".

Brugbart svar (2)

Svar #1
08. januar 2006 af peter888 (Slettet)

Det er da utroligt dreng! det blev da nævnt med det samme at jeg mente zambo's pensum altså noget med danmarks historien.
Hvis du ikke kan lide snyd så er det bare syndt, dette var absolut min sidste chance for overhovedet at blive i 2.g og jeg kan ikke forstå at du STADIG bringer emnet på bordet!
Hvad angår zambo ville han slet ikke bruge opgaven til at aflevere, blot få inspiration...
Og hvad angår dig KOM VIDERE!!

Brugbart svar (2)

Svar #2
08. januar 2006 af Marcus (Slettet)

#0 helt enig

Brugbart svar (2)

Svar #3
08. januar 2006 af 150972 (Slettet)

#0 HØRT!!!!

Et billed af en af slynglerne.
http://www.rysensteen.dk/klasser/billeder/klasser-05-6/2c.jpg peter888

Brugbart svar (2)

Svar #4
08. januar 2006 af zambo (Slettet)

Hmm? utroligt hvor meget man kan få ud af et ja/nej spørgsmål...

Brugbart svar (2)

Svar #5
08. januar 2006 af 150972 (Slettet)

2.række øverst nummer 3.

Brugbart svar (2)

Svar #6
08. januar 2006 af valentine (Slettet)

#1

zambo _havde_ tænkt sig at aflevere opgaven, og ikke kun bruge den som inspiration. Hvis han ikke havde tænkt sig at bruge opgaven, så ville han kunne bruge en bog eller studi for specifikke spørgsmål (jeg har lige afleveret min opgave ang. optakten til 2. verdenskrig, så jeg er villig til at besvare spørgsmål).

Jeg forstår ikke din kommentar omkring at blive i 2.g. Du siger, at du har et gennemsnit på 9,9. Husk at 1) historieopgaven ikke tæller som en karakter og 2) du får en karakter i historie. Selv hvis du får et 6-tal (hvilket er meget usandsynligt, hvis du får 10 som karakter, da en opgave ikke burde trække dig tre karakterer ned) vil det ikke have den katastrofale konsekvenser for dit gennemsnit.

Jeg synes, at du forlanger for meget i forhold til din arbejdsindsats (du var på ferie i Thailand?).


#0
Jeg er enig. Men studis brugere er alle modstandere af snyd, derfor vil snyd som i zambo og peter888's tilfælde aldrig kunne lade sig gøre. Selvfølgelig kan man downloade en opgave og aflevere den, men det bliver sandsynligvis opdaget af læreren.

Brugbart svar (2)

Svar #7
08. januar 2006 af 2835 (Slettet)

Det der sker i den tråd som ses i #0 er at der en som INDDIREKTE indrømmer at han vil bruge opgaven da han er i nød, men det sker jo hver dag, sp skulle aå næsten lukke hele opgave afdelingen.

::2835::

Brugbart svar (2)

Svar #8
08. januar 2006 af valentine (Slettet)

#7
Ingen tvivl om der foregår snyd på gymnasierne. Der er ikke så meget, man kan gøre ved det.
Det, som #0 pointerer, er studi i hvert fald ikke skal være en kontaktside for dem, der ønsker at snyde. Så må de gå et andet sted hen.

Brugbart svar (2)

Svar #9
08. januar 2006 af 2835 (Slettet)

#8
Jo, det er klart.

::2835::

Brugbart svar (2)

Svar #10
08. januar 2006 af zambo (Slettet)

er da glad dor at ha kunne underholde folk i snart 6timer... utroligt at i ikk bare lader det lig, når det eneste jeg ville have var et ja eller nej... så svært er det altså ikk.. jeg har hjulpet peter med hans opgave og mangler kun min nu... og har det overhoved ikk dårligt med det.. sådan er det bare...:)

Brugbart svar (2)

Svar #11
08. januar 2006 af IBM (Slettet)

#10: Såfremt du hedder det i din profil opskrevne navn, vil det jo ikke være et stort problem at sende en mail til din rektor på, lad mig gætte, Roskilde Katedralskole om, at du snyder.

Brugbart svar (2)

Svar #12
08. januar 2006 af kaaath (Slettet)

Giver valentine helt ret.
Denne side er her kun til at hente hjælp til lektier eller afleveringer. Det er ikke meningen at man kan hoppe over hvor gærdet er lavest og score en fed karakter eller udtalelse på andres blod, sved og tårer.

Hvis man gerne vil snyde sig til en fint og flot tal, så burde man stoppe ved folkeskolen og istedet lave noget som ikke har med gymnasiet at gøre.
Det er sku en uddannelse man selv vælger at starte på, og kan man ikke gennemføre det på sine egne anstrengelser(som man jo ved følger med gymnasiet) må man lade være med at gennemføre uddannelsen. SÅ har du jo ikke lært noget i sidste ende. Udover at udgive din klogskab for noget som i virkeligheden ikke er klogt.

Brugbart svar (2)

Svar #13
08. januar 2006 af zambo (Slettet)

tæt på ibm

Brugbart svar (2)

Svar #14
08. januar 2006 af peter888 (Slettet)

Nu har jeg så været til træning mens i folk ikke synes at blive trætte af denne disksion.

For det første AT LÆGGE BILLEDER UD PÅ NETTET AF ANDRE PERSONER er fuldkomment latterligt! Imbecilen 150972 har åbenbart ikke noget at tage sig til, end at forhindre andre i ting som ikke vedrører ham overhovedet og til sidst sender han et billede af mig op på studi.dk...få dig et liv!

Hvad angår valentine...så var mit snit på 9,6 og ligemeget om det var på 13 ville jeg enten blive bortvist eller nødårsaget til at tage 2.g om hvis jeg ikke afleverede min historie opgave.
Og ja jeg har været på thailand på et uheldigt tidspunkt, og har ikke haft nogen jordisk mulighed for at lave opgaven, men hvis jeg havde tiden ville jeg selv lave den...

IBM siger at han vil bruge de personlige oplysninger til at melde zambo til hans skole. Hvad er det du prøver på?? Hvorfor tager du ikke og gører det med alle dem der har været inde på opgaveafdelingen?? eller brug din store magt på at lukke studeportalen så ingen kan få mere hjælp eller for den sags snyd, som i alle bruge så fint herinde...Desuden har zambo stadig ikke fundet nogen historie opgave og det kan jeg kun være ked af, men nogle folk desværre vil fryde sig over det.

Kan huske at jeg i 7. klasse blev trukket ned fordi jeg havde fået HJÆLP til en stil af mine forældre, dette var også navngivet SNYD.

Brugbart svar (2)

Svar #15
08. januar 2006 af IBM (Slettet)

#13: Det skulle nu heller ikke være noget problem at sende en til Amtsgymnasiet i Roskilde eller et helt tredje sted.

Brugbart svar (2)

Svar #16
08. januar 2006 af zambo (Slettet)

gør du nu bare det:) bare du føler dig stor...!!!

Brugbart svar (2)

Svar #17
08. januar 2006 af malisamson (Slettet)

utroligt at du kan blive VED IBM. Få dig et liv din stakkel

Brugbart svar (2)

Svar #18
08. januar 2006 af malisamson (Slettet)

dette er en anonym side så længe at personen ønskes anonym

Brugbart svar (2)

Svar #19
08. januar 2006 af IBM (Slettet)

#16: Det kan jo være, jeg gør, men det ville være bedre, hvis du lavede dine lektier selv...

Brugbart svar (1)

Svar #20
08. januar 2006 af zambo (Slettet)

Kan du ikk blande dig uden om.. hvem har gjort dig til gud?

Forrige 1 2 Næste

Der er 23 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.