Matematik
Differentialkvotient
08. januar 2006 af
ducks (Slettet)
Hvad er formlen for differentialkvotient?
Jeg skal finde det for
f(x) = (e^(x^2))/(2x)
Jeg skal finde det for
f(x) = (e^(x^2))/(2x)
Svar #1
08. januar 2006 af sigmund (Slettet)
Omskriv det til f(x)=(e^(2x))/(2x), og brug formlen for differentiation af en brøk.
Svar #2
08. januar 2006 af Madsst (Slettet)
her skal du enten bruge produktreglen og reglen for sammensatte funktioner eller kvotientreglen og reglen for sammensatte funktioner. De står i din bog.
Hvis du bruger produktreglen og reglen for sammensatte funktioner ser det således ud:
f(x)=e^(x^2)*1/(2x))=>
f'(x)=e^(x^2)*2x*1/(2x)+e^(x^2)*(-1)/(2x^2)
Hvis du bruger produktreglen og reglen for sammensatte funktioner ser det således ud:
f(x)=e^(x^2)*1/(2x))=>
f'(x)=e^(x^2)*2x*1/(2x)+e^(x^2)*(-1)/(2x^2)
Skriv et svar til: Differentialkvotient
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
